Negen maanden lang groeit er een mini-mensje in je buik. En hoe graag je elkaar ook wilt ontmoeten, wil je juist die bijzondere periode ervóór ook niet vergeten. Tijdens een zwangerschaps shoot breng ik jou - en natuurlijk je kindje - in beeld. Puur, warm en vooral zoals het bij jou past. Een unieke herinnering van het kleine, en tegelijkertijd zo grote, geluk wat in jouw buik groeit.

Jouw grote, kleine geluk

mOTHER MUSe

€247

15 bewerkte foto's | 1 uur fotografie

Combipakket
 Mother Muse + Hi Baby

€450

€61,- korting!

Hoe gaan we te werk?

Ik stuur je de factuur voor de aanbetaling, 20% van het totaalbedrag.

03.

Shoot geboekt, excited! We gaan samen kijken naar een datum en locatie.

02.

We hebben het eerste contact en ik stuur je mijn brochure op!

01.

Oplevering van de foto's in een online gallery!

06.

Ik ga druk aan de slag met het editen van de foto’s en binnenkort ontvang je de resterende factuur.

05.

Time to shoot!

04.

LOVELETTERS

Ontzettend blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Bo zorgde er voor dat ik me op mijn gemak voelde en bewoog vloeiend om mij heen met haar camera opzoek naar de beste shots. Hierdoor is het heel natuurlijk en puur geworden. Iets waar ik altijd dankbaar voor zal zijn!

Nikki

Bo heeft onze trouwdag vastgelegd en we hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen! Allereerst kijk je natuurlijk of de stijl van fotografie bij je past, maar als degene achter de camera dan ook nog eens zo'n fijn persoon is.. Spontaan, creatief, relaxed (wanneer wij dat soms even niet waren) en mega talentvol. De aanloop naar onze bruiloft was ze onwijs attent en denkt ze overal in mee. Iedereen sprak na onze dag vol lof over haar, je hebt bijna niet door dat ze er is en toch heeft ze een onwijs fijne energie die je gewoon voelt tijdens de dag. Sommige mensen vragen wel eens.. welke foto is nou favoriet, we kunnen gewoon niet kiezen, dat zegt genoeg. Kortom; Deze fotograaf wil je, voordat ze is volgeboekt!

Aniek en Wouter

Getalenteerd, oog voor detail en zo ontzettend goed in het vastleggen van mooie momenten. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden want het valt in het niet bij de foto’s van Bo. We hebben haar een jaar geleden leren kennen (als second shooter bij onze bruiloft). Prachtige foto’s! Daarom hebben we haar ook gevraagd voor onze zwangerschaps- en newbornshoot. Daarnaast is Bo een inspirerend, sociaal en creatief persoon waar je je snel op je gemak voelt. Haar ontwapenende houding haalt het ongemakkelijke gevoel heel snel weg. Zoek je dus een goede fotografe met oog voor detail, spontaniteit en iemand die de emotionele momenten écht kan vastleggen? Dan ben je bij Bo aan het juiste adres!
Nico en Malou

Toen wij onze verrassingsbruiloft vierden vroeg ik aan Bo of ze dit speciale moment voor ons wilde vastleggen. Onze bruiloft was alles behalve een 'normale'. Dankzij Bo staan de eerste verraste blikken van onze gasten prachtig vastgelegd, schakelde ze feilloos over om tussendoor een paar prachtige bruidsfoto's van ons en de kinderen te maken, liep ze (op onze wens) ongemerkt door het gezelschap om de sfeer precies vast te leggen zoals het was. Bijzonder knap. Slechts 2 foto's (met onze ouders) waren geposeerd, de rest van alle foto's zijn spontane foto's. Ik ben zo blij dat ze er was en dit moment heeft vereeuwigd! Ze is een vakvrouw en zal haar iedereen aanraden. Ik ben je nog steeds zó dankbaar!
Ruby

Bo is in één woord geweldig! We kregen haar foto’s als cadeau voor onze bruiloft, maar ze is ook echt een cadeautje. Ze heeft onze prachtige dag heel mooi op beeld vast gelegd zonder dat je het door had. Iedereen was ook super enthousiast over Bo! Wij konden ons geen betere fotografe wensen🤩

Lieve groet, Martijn, Laurie en de prinsjes

Ontzettend blij zijn we met de foto’s van de fotoshoot door Bo. We houden niet zo van fotoshoots maar wilden toch de zwangerschapsbuik vastleggen. De familie/zwangerschapshoot was zo leuk! We voelden ons helemaal op ons gemak en we zijn heel blij met de foto’s. Ze nam de tijd, ook voor onze enthousiaste peuter, haha! 
Daarna gelijk een newbornshoot gepland en ook die foto’s zijn super geworden! Bo luisterde goed naar onze wensen, maar kwam zelf ook met leuke suggesties. Erg fijn en makkelijk in de omgang.

Marjolein

Echt een super leuke shoot gehad! Als je iedereen zo op zijn/haar gemak kan stellen, dan ben je echt een goede fotograaf. Mega blij met het eindresultaat. De mooiste herinneringen zijn voor altijd vast gelegd! Bedankt Bo!

Lisa

Tijdens onze bruiloft heeft Bo onze foto's gemaakt. Wij, maar ook familie en vrienden vonden dat ze het echt supertof deed. Complimenten van ons maar ook namens vele gasten! Wij merkten haast niet dat ze er was, heel relaxed. Het eindresultaat is prachtig!!! Zelfs de kinderen vonden het leuk om gefotografeerd te worden. En dat is heel uniek ;)

Maaike en Jasper

Bo is echt iemand die weet wat ze doet en dit zie je duidelijk terug in de foto’s! Tijdens de shoot weet ze precies hoe ze je moet aansturen voor het beste resultaat. Mijn moeder, oma en ik zijn verliefd op de foto’s! Een echte aanrader!

Noortje

Bo heeft foto's gemaakt bij onze bruiloft. Vanaf het intakegesprek hadden wij er al een goed gevoel bij. Ze vroeg ons naar voorbeelden van wat we mooi vonden en ook gaf Bo duidelijk weer wat zij mooi vindt. Voorafgaand aan de bruiloft heeft ze meer informatie aan ons gevraagd, zodat ze precies wist wat voor ons belangrijk is. En dan onze grote dag; Bo is prettig in de omgang en weet wat ze wil! De foto's werden snel verwerkt en we kregen al snel een preview, waar we erg blij van werden. Toen we alle foto's ontvingen hebben we heel erg genoten. We zijn dan ook super blij met de mooie foto's die ze van ons en onze dag heeft weten vast te leggen!

Sjoerd en Tess

Afgelopen zaterdag hebben wij een fotoshoot gedaan in verband met onze zwangerschap. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat we een top ervaring hebben gehad met Bo. Ze brengt het super leuk, heeft goede tips en laat je echt op je gemak voelen. Wij zijn dan ook mega blij met het resultaat! Wij kunnen het iedereen aanraden!

Luuk en Fleur

Wat een mooie foto’s hebben we gekregen van onze newbornshoot! Ze is professioneel maar ook erg toegankelijk. Ze kijkt echt wie ze voor zich heeft en speelt daar op in. We hebben haar ook gevraagd voor onze trouwdag volgend jaar (dit zegt genoeg lijkt me)!

Carmen en Arno

Bo heeft onze bruiloft enorm mooi vastgelegd. De foto’s zijn een feestje om terug te kijken! De sfeer van de bruiloft, belangrijke mensen voor ons en de liefde is allemaal terug te zien. Daarnaast is Bo een leuk en lief mens, met een talent voor fotografie. Ze doet er alles aan om bij te dragen aan de trouwdag.

Floor en Thijn

ook voor mijn lens?

ja, laten we kletsen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen of wil je iets bespreken? Dan denk ik graag met je mee! 

Zij gingen je voor..

Good to know

Voorafgaand aan de shoot stuur ik je mijn brochure op. Deze is gevuld met informatie die van belang zal zijn voor de shoot. Zo staan er onder andere kledingtips in die helpen om uiteindelijk de juiste sfeer te creëren! Het meenemen van meerdere setjes kleding naar een shoot is aan te raden, zo hebben we altijd wat te kiezen.

Dat hangt geheel af van wat jij wilt! Mocht je ervoor kiezen om binnen te willen fotograferen, dan kunnen we kijken wat thuis bij jou mogelijk is. Uiteraard kunnen we ook altijd buiten een mooi plekje uitzoeken. Heb je zelf al iets in gedachten? Leuk! Mocht je het lastig vinden kan ik natuurlijk ook iets voor je verzinnen en kunnen we samen tot een geschikte locatie komen.

Voor deze shoot staat ongeveer 1,5 uur, dit kan natuurlijk ook wat korter of langer zijn.

Ik ga natuurlijk zo snel mogelijk met de mooie foto’s aan de slag. Binnen twee weken ontvang je van mij een online gallery waarin je jouw 10 foto’s kunt uitzoeken. Zie je er meer die je leuk vindt, zijn deze natuurlijk ook af te nemen tegen een meerprijs van €7,50 per foto. Wanneer jij de selectie hebt gemaakt zal ik de foto’s definitief bewerken en worden de laatste puntjes op de i gezet. 

Reiskosten zijn gratis binnen een straal van 10km van Oldenzaal, daarbuiten betaal je €0,30 per km.