Je bruiloft: een dag om nooit te vergeten. Die wil je dan ook zo puur mogelijk vastleggen. Tijdens een bruidsshoot breng ik alle bijzondere momenten in beeld. Klein en groot. Gepland of juist onverwacht. Een lach én een traan. In alles vind ik het belangrijk dat het lekker ongedwongen blijft. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Dat levert immers de allermooiste foto’s op!

De meest speciale dag

say yes

Pakketten

Basic

> Een kennismakingsgesprek
> 8 uur fotografie
> Preview van 20 beelden binnen een week
> Minimaal 450 hoge resolutie beelden
> GRATIS trouwalbum
*excl. reiskosten €0,30/km vanaf Oldenzaal

€1895

Signature

> Een kennismakingsgesprek
> 10 uur fotografie
> Preview van 20 beelden binnen een week
> Minimaal 550 hoge resolutie beelden
> GRATIS trouwalbum 
*excl. reiskosten €0,30/km vanaf Oldenzaal

€2295

Platinum

> Een kennismakingsgesprek
> 12 uur fotografie
> Preview van 20 beelden binnen een week
> Minimaal 650 hoge resolutie beelden
> GRATIS trouwalbum
*excl. reiskosten €0,30/km vanaf Oldenzaal

€2695

"Die ene lach, of juist traan. Een warme knuffel of lieve kus. De dag van je leven. Als fotografe leg ik de meest waardevolle momenten graag voor je vast."

Hoe gaan we te werk?

Tijd voor het kennismakings
gesprek! Ik vind het belangrijk elkaar goed te leren kennen, dat zorgt er immers voor dat ik op de grote dag de beste momenten weet te pakken! We lopen hierbij jullie planning door, hebben het over mijn werkwijze en kijken samen naar hetgeen dat het beste bij jullie past! Hierbij komen ook (minst leuke gedeelte van dit alles) direct de prijzen aan bod. Ik vind het belangrijk dat jullie direct weten waar jullie aan toe zijn qua kosten!

02.

We hebben het eerste contact en ik stuur je mijn brochure op! Wanneer jullie geïnteresseerd zijn plannen we een vrijblijvend kennismakings
gesprek in. Online of tijdens een kop koffie! ;-)

01.

Woehoe, ik ga jullie bruiloft fotograferen! In de maanden naar jullie bruiloft houden we contact omtrent alle vorderingen (en de hoeveelheid zin die we er in hebben natuurlijk!) Tegelijkertijd ga ik bezig met verzamelen van alle info die ik nodig heb om jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen.

03.

Let’s get married! Op de dag zelf probeer ik zo natuurlijk mogelijk tussen de gasten door te bewegen. Ik vind het belangrijk om natuurlijke momenten te pakken en de dag te fotograferen zoals die is. Uiteraard pakken we samen ons momentje voor een reportage en, eventuele, groepsfoto’s. Het moet lekker ongedwongen blijven, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

05.

Twee weken voor de bruiloft plan ik nog een gesprek met jullie in om de laatste dingen door te spreken. Hierbij zetten we de puntjes op de i en zijn we klaar voor de bruiloft!

04.

Na de bruiloft ga ik aan de slag met het editen van de foto’s. Binnen een week ontvangen jullie een preview van 20 beelden. De rest van de beelden ontvangen jullie binnen vijf weken na de trouwdag! Als alle foto’s uiteindelijk bewerkt zijn ga ik een (gratis!) mini-album voor jullie ontwikkelen. Zo heb je de foto’s altijd dichtbij!

06.

LOVELETTERS

Ontzettend blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot! Bo zorgde er voor dat ik me op mijn gemak voelde en bewoog vloeiend om mij heen met haar camera opzoek naar de beste shots. Hierdoor is het heel natuurlijk en puur geworden. Iets waar ik altijd dankbaar voor zal zijn!

Nikki

Bo heeft onze trouwdag vastgelegd en we hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen! Allereerst kijk je natuurlijk of de stijl van fotografie bij je past, maar als degene achter de camera dan ook nog eens zo'n fijn persoon is.. Spontaan, creatief, relaxed (wanneer wij dat soms even niet waren) en mega talentvol. De aanloop naar onze bruiloft was ze onwijs attent en denkt ze overal in mee. Iedereen sprak na onze dag vol lof over haar, je hebt bijna niet door dat ze er is en toch heeft ze een onwijs fijne energie die je gewoon voelt tijdens de dag. Sommige mensen vragen wel eens.. welke foto is nou favoriet, we kunnen gewoon niet kiezen, dat zegt genoeg. Kortom; Deze fotograaf wil je, voordat ze is volgeboekt!

Aniek en Wouter

Getalenteerd, oog voor detail en zo ontzettend goed in het vastleggen van mooie momenten. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden want het valt in het niet bij de foto’s van Bo. We hebben haar een jaar geleden leren kennen (als second shooter bij onze bruiloft). Prachtige foto’s! Daarom hebben we haar ook gevraagd voor onze zwangerschaps- en newbornshoot. Daarnaast is Bo een inspirerend, sociaal en creatief persoon waar je je snel op je gemak voelt. Haar ontwapenende houding haalt het ongemakkelijke gevoel heel snel weg. Zoek je dus een goede fotografe met oog voor detail, spontaniteit en iemand die de emotionele momenten écht kan vastleggen? Dan ben je bij Bo aan het juiste adres!
Nico en Malou

Toen wij onze verrassingsbruiloft vierden vroeg ik aan Bo of ze dit speciale moment voor ons wilde vastleggen. Onze bruiloft was alles behalve een 'normale'. Dankzij Bo staan de eerste verraste blikken van onze gasten prachtig vastgelegd, schakelde ze feilloos over om tussendoor een paar prachtige bruidsfoto's van ons en de kinderen te maken, liep ze (op onze wens) ongemerkt door het gezelschap om de sfeer precies vast te leggen zoals het was. Bijzonder knap. Slechts 2 foto's (met onze ouders) waren geposeerd, de rest van alle foto's zijn spontane foto's. Ik ben zo blij dat ze er was en dit moment heeft vereeuwigd! Ze is een vakvrouw en zal haar iedereen aanraden. Ik ben je nog steeds zó dankbaar!
Ruby

Bo is in één woord geweldig! We kregen haar foto’s als cadeau voor onze bruiloft, maar ze is ook echt een cadeautje. Ze heeft onze prachtige dag heel mooi op beeld vast gelegd zonder dat je het door had. Iedereen was ook super enthousiast over Bo! Wij konden ons geen betere fotografe wensen🤩

Lieve groet, Martijn, Laurie en de prinsjes

Ontzettend blij zijn we met de foto’s van de fotoshoot door Bo. We houden niet zo van fotoshoots maar wilden toch de zwangerschapsbuik vastleggen. De familie/zwangerschapshoot was zo leuk! We voelden ons helemaal op ons gemak en we zijn heel blij met de foto’s. Ze nam de tijd, ook voor onze enthousiaste peuter, haha! 
Daarna gelijk een newbornshoot gepland en ook die foto’s zijn super geworden! Bo luisterde goed naar onze wensen, maar kwam zelf ook met leuke suggesties. Erg fijn en makkelijk in de omgang.

Marjolein

Echt een super leuke shoot gehad! Als je iedereen zo op zijn/haar gemak kan stellen, dan ben je echt een goede fotograaf. Mega blij met het eindresultaat. De mooiste herinneringen zijn voor altijd vast gelegd! Bedankt Bo!

Lisa

Tijdens onze bruiloft heeft Bo onze foto's gemaakt. Wij, maar ook familie en vrienden vonden dat ze het echt supertof deed. Complimenten van ons maar ook namens vele gasten! Wij merkten haast niet dat ze er was, heel relaxed. Het eindresultaat is prachtig!!! Zelfs de kinderen vonden het leuk om gefotografeerd te worden. En dat is heel uniek ;)

Maaike en Jasper

Bo is echt iemand die weet wat ze doet en dit zie je duidelijk terug in de foto’s! Tijdens de shoot weet ze precies hoe ze je moet aansturen voor het beste resultaat. Mijn moeder, oma en ik zijn verliefd op de foto’s! Een echte aanrader!

Noortje

Bo heeft foto's gemaakt bij onze bruiloft. Vanaf het intakegesprek hadden wij er al een goed gevoel bij. Ze vroeg ons naar voorbeelden van wat we mooi vonden en ook gaf Bo duidelijk weer wat zij mooi vindt. Voorafgaand aan de bruiloft heeft ze meer informatie aan ons gevraagd, zodat ze precies wist wat voor ons belangrijk is. En dan onze grote dag; Bo is prettig in de omgang en weet wat ze wil! De foto's werden snel verwerkt en we kregen al snel een preview, waar we erg blij van werden. Toen we alle foto's ontvingen hebben we heel erg genoten. We zijn dan ook super blij met de mooie foto's die ze van ons en onze dag heeft weten vast te leggen!

Sjoerd en Tess

Afgelopen zaterdag hebben wij een fotoshoot gedaan in verband met onze zwangerschap. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat we een top ervaring hebben gehad met Bo. Ze brengt het super leuk, heeft goede tips en laat je echt op je gemak voelen. Wij zijn dan ook mega blij met het resultaat! Wij kunnen het iedereen aanraden!

Luuk en Fleur

Wat een mooie foto’s hebben we gekregen van onze newbornshoot! Ze is professioneel maar ook erg toegankelijk. Ze kijkt echt wie ze voor zich heeft en speelt daar op in. We hebben haar ook gevraagd voor onze trouwdag volgend jaar (dit zegt genoeg lijkt me)!

Carmen en Arno

Bo heeft onze bruiloft enorm mooi vastgelegd. De foto’s zijn een feestje om terug te kijken! De sfeer van de bruiloft, belangrijke mensen voor ons en de liefde is allemaal terug te zien. Daarnaast is Bo een leuk en lief mens, met een talent voor fotografie. Ze doet er alles aan om bij te dragen aan de trouwdag.

Floor en Thijn

ook voor mijn lens?

ja, laten we kletsen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen of wil je iets bespreken? Dan denk ik graag met je mee! 

Zij gingen je voor..